Favorit produkt just nu- läppar

 
På topp listan just nu på läpp produkter så är mitt läppstift från MAC det allra bästa. Älskar det hur mycket som helst. Jag har färgen som är på bilden som heter angel, det är en väldigt naturlig färg som man kan ha vardagligen. Man kan även ha ett genomskinligt läppglans över om man vill att det ska skimra lite, jag tycker personligen att det är jätte fint. Jag köpte MAC angel läppstiftet på NK i Stockholm för 195kr, vilket är ganska dyrt, men helt klart värt det! 

Min tisdag

Hej!
Här är lite om min dag. Jag var tvungen att ta bussen som gick en halvtimme tidigare eftersom att jag hade mitt första nationella prov 8.30 (börjar 8.45 i vanliga fall) Var hur nervös som helst! Det var svenska muntligt som för sig är ganska lätt. Imorgon så får jag veta vad jag fick och hur det gick!
Sen så hade jag en halvtimme so, sedan engelska och sen lunch. Efter lunchen så hade vi no. Sen klockan 14 så slutade vi. Den här dagen har varit väldigt bra. Jag hoppas också att ni har haft en skaplig dag. Nu så sitter jag i sängen och lyssnar på musik, ska göra träslöjds läxan och sedan läsa en tidning som jag fick av mamma idag!

Godnatt, sov gott!

Haha väldigt fin bild på mig och väldigt seriös ;)


Ny start

Hej på er! 
 
Jag har funderat på det här ett tag nu. Så nu har jag kommit fram till att jag ville ha en ny start, en ny blogg. Därför så startade jag ssofiee.blogg.se. Det är en helt ny blogg så innehållet kommer att vara lite anorlunda. Självklart så kommer jag att skriva om mina dagar och shopping plus att jag kommer försöka hinna med videosar. Nu så kommer jag även prata lite mer om smink och lägga ut sminknigar, ni kanske tycker att det låter väldigt tråkigt, men jag tycker att det är roligt. Jag kommer tipsa er om vilka produkter som är bra och vilka som inte är så bra. 
Nu så ska jag låta min syster fixa lite med designen. Vi hörs och jag hoppas att ni kommer vilja läsa den här bloggen. 
 
Kram